i don't gamble, but if i did i would bet on us

Det här med att uppdatera sin blogg var tydligen inte så lätt.
 
Under de två veckorna som har passerat har jag ätit på en kinesisk veganrestaurang, gosat med en hundvalp, tagit natt- och skogspromenader, skrivit haikus klockan fyra på morgonen, beställt blommiga dr martens, köpt en fin poster, och längtat sjukligt mycket till våren. Har planerat ut outfits och gjort en spellista som får mig att längta ännu mer till våren. Sladdrar runt i snön och hoppashoppashoppas på att allt blir bättre när gräset blir grönare. För det är ju inte så mycket annat som man kan göra nu, eller hur?
 
Har även skaffat flickr, så skulle bli jätteglad om ni kikade in där puss.

do something pretty while you can

 
Oh, well in 5 years time
We could be walking around a zoo
With the sun shining down over me and you
And there will be love in the bodies of the elephants too
And I'll put my hands over your eyes but you'll peek through
 

orkar du så orkar jag

 
Bilderna är väl lagom suddiga, haha.
 
Firade nyår med mina vänner genom att se på live-action Sailor Moon, tomteblossa, och göra piroger. Vi gjorde inget speciellt och bara myste, och det är helt okej med mig.
 
Jag brukar aldrig ha nyårslöften, eftersom att jag aldrig kan hålla dem, men i år ska jag ha ett. Jag ska försöka vara en mer positiv människa, och ha en bättre syn på livet. Måste höja min skolmotivation och förbättra mina betyg, och sluta undvika skolan hela tiden. Får väl hålla tummarna att jag kan hålla mina nyårslöften haha.
 
 
Jag är alltid noga med vilken låt som jag ska först lyssna på i det nya året, och i år valde jag the xx - intro. Kändes ganska självklart för mig att det skulle vara just den låten. För det första så är det introt på ett album (introt på året), och för det andra så är the xx sjukt bra.
 
Gott nytt år! ♥